ECOGRAFE PORTABILE

𝐃𝐓𝐋 𝐌𝐄𝐃𝐈𝐂𝐀𝐋 este distribuitor exclusiv în România al ecografelor Esaote.

Ecograf MyLab X1

Ecograful ultra-portabil MyLa X1 a fost proiectat să ajute la optimizarea fluxului de ecografii zilnice prin ecranul tactil intuitiv și softul medical dedicat. Construit din materiale lavabile compatibile cu dezinfectanți medicali pentru a permite curățarea completă .

Ideal pentru diagnostice rapide în diverse aplicații ecografice.

Ecograf MyLab Sigma

Ecograful portabil MyLab Sigma, al producătorului italian Esaote, oferă flexibilitate în consultatiile medicale, dar și portabilitate datorită bateriei interne care are o automonie marită.  

 

Ecograf MyLab™Omega

Cu un design inovator și ergonomic ecograful portabil MyLab™Omega a fost proiectat de către specialiști să ofere performanță de top într-un sistem cu dimensiuni și greutate reduse.

Ecograf MyLab™Omega eXP

Ecograful portabil MyLab™Omega eXP a fost creat pentru a oferi performanțe de vârf într-un sistem compact și ușor. Setările personalizabile și funcțiile multiple pot fi organizate conform practicii clinice și preferințelor utilizatorului, fiind accesibile foarte simplu printr-un singur buton.

ECOGRAFE STATIONARE

𝐃𝐓𝐋 𝐌𝐄𝐃𝐈𝐂𝐀𝐋 este distribuitor exclusiv în România al ecografelor Esaote.

Ecograf MyLab™A50

MyLab™A50 este un ecograf portabil, versatil de la ESAOTE, care oferă o operare intuitivă și performanță superioară în toate mediile clinice. Interfața simplă și fluxul de lucru eficient îmbunătățesc confortul în timpul consultațiilor medicale.

Mai mult decât atât, instrumentele și softurile integrate bazate pe inteligența artificială vă permit să obțineți calitate și precizie în timpul consultațiilor medicale.

Ecograf MyLab™A70

Ecograful MyLab™A70 de la ESAOTE este partenerul de încredere pentru profesioniștii din domeniul medical, oferind performanțe de top și versatilitate în toate aplicațiile clinice. Acest sistem ecografic este ideal pentru diagnostice precise și eficiente, contribuind semnificativ la îmbunătățirea îngrijirii pacienților.

Ecograf MyLab X8

MyLab™X8 este un ecograf de înaltă performanță al cărui scop este să răspundă cerințelor din ce în ce mai sofisticate ale actului medical modern: imagine de calitate excepțională, diagnostic precis pentru consultațiile medicale dificile, soluții complete pentru cele mai solicitante aplicații clinice, tehnologii avansate de cercetare.

Ecograf MyLab X8 eXP

MyLab X8 eXP este un ecograf de înaltă performanță conceput să ofere cel mai bun raport cost/performanțe împreună cu cele mai avansate tehnologii de diagnostic: imagistică cu substanță de contrast, elastografie, elastografie shearwave, imagistică de fuziune, etc.

Ecograf MyLab X9

Conceput să furnizeze soluții ultrasonografice de cea mai înaltă calitate atât către spitale și clinici universitare cât și către centre medicale private, MyLab X9 oferă un sistem flexibil, cu multiple opțiuni în funcție de aplicația clinică dorită.
MyLab X9 oferă putere și precizie pentru un diagnostic de încredere în condițiile unui excelent raport cost performanță.

Ecograf MyLab 9 eXP

O simplă imagine poate face diferența în tratarea pacienților dumneavoastră; Esaote se angajează acum mai mult ca niciodată să vă ofere cele mai noi tehnologii în imagistica cu ultrasunete. MyLab™X90 este ecograful din gama premium al producatorului de echipamente medicale Esaote. 

Proiectat pentru a oferi o calitate excepțională a imaginii și soluții clinice avansate. Combinând informațiile clinice și un flux de lucru condus de AI pentru prima dată, cu MyLab™X90, veți experimenta primul dispozitiv de ecografie Inteligent Imaging.