COMPUTER TOMOGRAFIE

Access CT

Acum performanța pe care o solicită practica dvs. se potrivește și cu bugetul dvs. Am luat tehnologii Philips avansate și dovedite și le-am pus în Access CT pentru o mai mare încredere în diagnostic

Incisive CT

Incisive CT vă ajută să îndeplinească unele dintre cele mai presante probleme ale organizației. Philips Incisive CT oferă intelect la fiecare pas, de la achiziție până la rezultate și pe toate fronturile: financiar, clinic și operațional.

CT5000 Ingenuity

Eficiența este încorporată în ingeniozitatea Philips CT 5000 de la început până la sfârșit și acum îmbunătățirile noi fac și mai mult pentru a vă ajuta să gestionati ziua, cu consistență și performanță dovedite pentru o îngrijire excelentă a pacientului. 

 

CT6000 iCT

 

Soluția Philips CT 6000 iCT îmbunătățește îngrijirea pacientului cu capacități complete și instrumente avansate pentru imagini cardiovasculare de înaltă calitate, cu doze mici, sporind încrederea diagnosticului și ajutându-vă să optimizați valoarea investiției dvs.

 

IQon Spectral CT

IQon Spectral CT ​este primul si singurul CT spectral bazat pe detectoar spectal, oferind mai multe straturi de date retrospective într-o singura scanare cu doza mica. Complet integrat cu fluxul de lucru curent, aceasta abordare proprie a CT ofera o calitate exceptionala a diagnosticului, împuternicind sa va îmbunatatiti încrederea clinica si sa faceti diagnosticul potrivit la prima scanare.

BigBore RT

Computer tomograf și simulator conceput pentru radioterapie și oncologie

Big Bore RT este conceput ca un simulator CT pentru a spori încrederea clinică, pentru a accelera timpul de tratament și pentru a maximiza valoarea investiției sale, fără a compromite experiența pacientului – patru dimensiuni care sunt esențiale pentru o îngrijire excelentă.