ESAOTE este unul dintre cei mai importanţi producători mondiali de sisteme pentru diagnostic ultrasonografic si rezonanata magnetica dedicata.

O-Scan Light

O-Scan este un sistem RMN confortabil, non-claustrofobic, dedicat examinarilor extremitatilor si articulatiilor. Eficienta acestui sistem unic il face solutia ideala atat pentru clinici de specialitate cat si pentru departamente de radiologie, ca un echipament aditional. O-Scan reprezinta raspunsul perfect la nevoia de a reduce costurile fara a compromite calitatea examinarii si fluxul de lucru.

O-Scan Premium

O-Scan este un sistem RMN confortabil, non-claustrofobic, dedicate examinarilor extremitatilor si articulatiilor. In plus fata de caracteristicile sistemului O-Scan Light, O-Scan Premium aduce ultimele versiuni ale tehnologiilor de reducere a artefactelor metalice, de evaluare dinamica a articulatiilor , de reconstructie 3D a cartilagiilor sau de reducere a timpului de examinare.

S-Scan

E  Sistemul S-Scan integreaza cei peste 20 ani de experienta ai ESAOTE in fabricarea RMN-urilor intr-un echipament cu o calitate exceptionala a imaginii si o ergonomie de varf. S-Scan acopera intreaga anatomie musculoscheletala, de la picior la umar, incluzand cele mai importante segemnte ale coloanei (lombara si cervicala).

G-Scan brio

G-Scan Brio reprezinta o abordare revolutionara a examinarilor musculoscheletate, ce permite cresterea acuratetei diagnosticului Sistemul deschis si inclinabil reprezinta un mod inovativ de a examina pacientul, mod in care pozitia acestuia devine factor esential in rezultatul examinarii. Multe simptome ale patologiilor se manifesta cand pacientul se afla in pozitia „in sarcina”. RMN-urile conventionale pot sa nu evidentieze patologiile legate de aceste simptome particulare, in timp ce G-Scan Brio ofera o perspectiva diferita, astfel incat pot fi diagnosticate si patologiile musculoscheletate afectate de pozitia „in sarcina”.