ECOGRAFE PORTABILE

ESAOTE este unul dintre cei mai importanţi producători de sisteme medicale de diagnosticare şi este recunoscut international ca fiind lider mondial în echipamente RMN dedicat.

Ecograf MyLab One

Designul inovativ al sistemului MyLabOne aduce ecograful la capul pacientului. Prin fixarea confortabila si stabila a echipamentului pe brat, utilizatorul poate face fata oricaror conditiii in care este nevoit sa faca examinarea, chiar si celor mai critice.

Ecograf MyLab Sigma

MyLabSigma ofera imagine de inalta calitate si un diagnostic rapid si de precizie la capul bolnavului, in sectile ATI, in salile de operatie precum si in orice alta situatie. 

 

Ecograf MyLab Sigma Elite

MyLabSigma Elite este un sistem dedicat imagisticii MSK, ce ofera imagine de inalta calitate si o configuratie modulara , pentru un diagnostic rapid si de precizie

Ecograf MyLab Omega

MyLabOmega a fost conceput sa ofere performanta de top intr-un sistem cu dimensiuni si greutate reduse. Setarile personalizate si functiile multiple pot fi organizate in functie de practica clinica si preferinte si foarte usor accesate cu un singur buton.

ECOGRAFE STATIONARE

ESAOTE este unul dintre cei mai importanţi producători de sisteme medicale de diagnosticare şi este recunoscut international ca fiind lider mondial în echipamente RMN dedicat.

Ecograf MyLab X5

Beneficiind de o ergonomie unica, MyLabX5 ofera utilizatorului un confort deosebit prin setari dedicate fiecarei aplicatii clinice in parte. Tehnologia automata “single click” ajuta la o evaluare ultrasonografica rapida, iar calitatea ridicata a imaginii permite un diagnostic precis si de incredere

Ecograf MyLab X6

MyLabX6 ofera un flux de lucru extrem de eficient, contribuind la o productivitate ridicata si un diagnostic de precizie.
Monitorul LED de 21.5” HD IPS ofera o calitate a imaginii exceptionala si un nivel ridicat de detaliu al examinarilor

Ecograf MyLab X7

MyLabX7 beneficiaza de tehnologii avansate ce ajuta utilizatorul sa exploateze la maxim examinarea ultrasonografica in cele mai avansate proceduri.
Include tehnologii avansate si inovative precum ElaXto, MicroV, XStrain4D, XStic, ce permit utilizatorilor sa utilizeze cu incredere ultrasonografia intr-o gama foarte larga de aplicatii clinice.

Ecograf MyLab X8

MyLab X8 este un ecograf de inalta performanta al carui scop este sa raspunda cerintelor din ce in ce mai sofisticate ale actului medical modern: imagine de calitate exceptionala, diagnostic precis pentru pacientii dificil de scanat, solutii complete pentru cele mai solicitante aplicatii clinice, tehnologii avansate de cercetare.

Ecograf MyLab X8 eXP

MyLab X8 eXP este un ecograf de inalta performanta conceput sa ofere cel mai bun raport cost/performante impreuna cu cele mai avansate tehnologii de diagnostic: imagistica cu substanta de contrast, elastografie, elastografie shearwave, imagistica de fuziune, etc.

Ecograf MyLab 9

Conceput sa furnizeze solutii ultrasonografice de cea mai inalta calitate atat catre spitale si clinici universitare cat si catre centre medicale private, MyLab9 ofera un sistem flexibil, upgradabil, cu multiple optiuni in functie de aplicatia clinica dorita.
MyLab9 ofera putere si precizie fara precedent pentru un diagnostic de incredere in conditiile unui excelent raport cost performanta.

Ecograf MyLab 9 eXP

Noul sistem ultrasonografic Premium de la ESAOTE a fost conceput sa deserveasca la nivel de top intreaga gama de aplicatii clinice ce beneficiaza de diagnostic ultrasonografic. Ofera tehnologii de vizualizare unice si o sensibilitate sporita, toate cu scopul de a sustine un diagnostic precis si o decizie clinica informata.