Qfix Patient positioning este lider pe piața mondială în ceea ce privește poziționarea și imobilizarea pacientului în radioterapie. Inventatori al celei mai recunoscute mărci de măști termoplastice, Aquaplast RT, compania a continuat să inoveze cu cele mai rezistente măști termoplastice de pe piață, Fibreplast. 

Qfix este recunoscută pentru termoplasticele de calitate superioară și echipamentele revoluționare de poziționare a pacientului. Portofoliul Qfix acoperă toate opțiunile de tratament și toate nevoile de poziționare a pacientului.

 

Qfix Patient positioning este lider pe piața mondială în ceea ce privește poziționarea și imobilizarea pacientului în radioterapie. Inventatori al celei mai recunoscute mărci de măști termoplastice, Aquaplast RT, compania a continuat să inoveze cu cele mai rezistente măști termoplastice de pe piață, Fibreplast. Qfix este recunoscută pentru termoplasticele de calitate superioară și echipamentele revoluționare de poziționare a pacientului. Portofoliul Qfix acoperă toate opțiunile de tratament și toate nevoile de poziționare a pacientului.