Mamograf analogic METALTRONICA

Mamograf analogic Lilyum

 

Lilyum este un mamograf analog ce ofera radiologilor  imagini de inalta calitate in paralel cu un flux de lucru optimizat. Este indicat pentru programe de screening ce presupun un volum mare de examinari in conditii de optimizare a costurilor.

 

Mamografe digitale METALTRONICA

HELIANTHUS C

 

Helianthus C este un mamograf 2D „low-dose”, un dispozitiv ultra-compact creat pentru a oferi un sistem avansat la un pret competitiv.

 

HELIANTHUS

Helianthus este un mamograf digital ce include cea mai noua tehnologie pentru implementarea programelor de preventie a cancerelor la san. Este echipat cu generator de inalta frecventa, tub raze X cu anoda din tungsten si detector digital. Bratul C are deplasari complet motorizare (verticale, de translatie si rotatie). O gama larga de accesorii permite configurarea echipamentului conform solicitarilor de diagnostic ale utilizatorului.

Helianthus BYM este o versiune a modelului Helianthus, avand brat C isocentric motorizat. Pe acest model se poate upgrada dispozitivul 3D pentru biopsie Bym 3D FFDM.

HELIANTHUS DBT

Helianthus DBT este un sistem digital avansat, cu tomosinteza, creat pentru a veni in intampinarea celor mai inalte cerinte ale radiologilor, asigurand in acelasi timp comfortul pacientului si usurinta in exploatare.

Helianthus DBT este optimizat pentru tomosinteza si stereotaxie. Se compune din unitate cu brat C isocentric, generator de inalta tensiune integrat, tub raze X biangular, detector digital si statie de achizitie;

 


Statie de lucru AESTIMAX

Statie de lucru de inalta performanta, cu doua  monitoare medicale LCD color de 22″ si inalta rezolutie (5 MP) Beneficiaza de protocoale de vizualizare automate pentru imaginile mamografice, modul pentru tomosinteza, afisarea simetrica a imaginilor mamografice pe monitoare, functie de marire, functie de focus pentru examinarea unor regiuni specifice, functie de navigare si tastatura multifunctionala pentru accesarea rapida a tuturor functiilor

Solutie mamograf mobil


Mamograf mobil ROSA

Unitatea mobila de diagnostic ROSA a fost creata pentru a face mai accesibila preventia cancerului la san, creand un acces mai usor si mai confortabil la acest serviciu. Este compus dintr-o duba de transport (este necesar doar carnet de sofer categoria B), mamograf HELIANTHUS DBT cu tomosinteza si ecograf. Rezultatul screnningului este instant.