Konica Minolta oferă soluţii de radiografie digitala care satisfac necesităţile versatile ale furnizorilor de imagistica de astăzi.

Dry PRO 873

Modelul Drypro 873 are un design cu zgomot redus și este gata de imprimare în aproximativ 50 de secunde. Acest imager poate imprima 10 coli de 14×17 inch în 4 minute. DRYPRO 873 are o funcție automată de control al densității care imprimă densitate constantă a expunerii pe film, măsoară automat densitatea cu contorul de densitate încorporat și controlează densitatea de finisare

Dry PRO 832

DRYPRO 832 este mai mult decât o imprimantă compactă. Oferă o productivitate excelentă, un timp pentru prima imprimare de 50 de secunde și suport pentru cinci dimensiuni de film. Timpul pentru prima imprimare, un parametru major de viteză și productivitate, a fost mult îmbunătățit la timpul scurt de 50 de secunde, sporind dramatic productivitatea și fluxul de lucru. 

DRYPRO Sigma

DRYPRO Sigma este un design nou în gama de imprimante pe film uscat de la Konica Minolta, care se potrivește nevoilor profesioniștilor din domeniul medical care caută o imprimantă de înaltă rezoluție de masă. DRYPRO Σ II creează imagini de claritate fără egal, utilizând cele mai recente tehnici optice de precizie de la Konica.

DRYPRO Sigma II

DRYPRO Sigma II este un design nou în gama de imprimante pe film uscat de la Konica Minolta, care se potrivește nevoilor profesioniștilor din domeniul medical care caută o imprimantă de înaltă rezoluție de masă. DRYPRO Σ II creează imagini de claritate fără egal, utilizând cele mai recente tehnici optice de precizie de la Konica.

Filme radiologice

Imaginile clare și clare sunt asigurate prin controlul optimizat al tonurilor de imagine pentru CT, RMN și alte modalități de imagine. Noua tehnologie anti-halatare sporește claritatea imaginii.  Capacitatea ionilor de argint, extrem de importanta pentru formarea imaginii pe peliculă uscată, a fost puternic amplificată, iar ingredientele dezvoltatorului s-au schimbat pentru a obține o developare foarte sensibilă și rapidă. Ca urmare, imagini rapide și clare sunt oferite rapid.