APARATE DE RADIOGRAFIE DIGITALA

DuraDiagnost F30

Aparatul radiografic F30 este un sistem usor de folosit care ofera functionalitatile esentiale pentru examinarile radiologice.

DuraDiagnost

Cu sistemele de radiografie digitală care reflectă o căsătorie sensibilă de funcție și responsabilitate fiscală, pacienții dvs. beneficiază de examinări rapide și ușoare. Facilitatea dvs. beneficiază de o reputație de calitate, oferind servicii de imagine fiabile bazate pe tehnologia dovedită de Philips. 

 

DigitalDiagnost C50

Sistem digital de raze X montat pe tavan

Acest aparat radiografic performant montat pe tavan cu detector fix sau wireless,este dotat cu sincronizare motorizata tip ‘autotraking” si are un mod de lucru complet digital cu procesare a imaginii tip”UNIQUE”.Sistemul ofera imagini de calitate pentru examinari rapide si eficiente.

DigitalDiagnost C90

Soluții de radiografie digitală montate în tavan

Prin utilizarea unui aparat radiografic montat pe tavan tip C90 se vor putea examina mai multi pacienti pe zi intr-un timp mai scurt prin reducerea timpului de examinare si prin metode inovative care vor ajuta eficienta examinarilor. Prin utilizarea unei camera video se vor putea oferi multiple posibilitati de configurare a camerei de examinare care impreuna cu tehnologia de examinare automata ajuta la o remarcabila productivitate.

APARATE DE RADIOGRAFIE SI FLUOROSCOPIE DIGITALA

DuraDiagnost R90

CombiDiagnost este un aparat radiologic de fluoroscopie telecomandata in combinatie cu un sistem de radiografie digitala de ultima generatie, proiectat sa imbunatateasca utilizarea spatului intr-un mod eficient. Are un mod de lucru complet digital,cu o imagine tip “UNIQUE” si un control excelent al dozei care face sa fie un sistem versatil pentru o gama larga de examinari, de la imagini pediatrice pana la cele bariatrice.

APARAT DE RADIOGRAFIE MOBIL

MobileDiagnost wDR 2.1

Aparatul radiografic wDR cu optiunea de culisare a coloanei ofera o excelenta vizibilitate si un sistem usor de manevrat si parcat. Acest aparat radiologic digital premium aduce viteza de lucru si imagini de inalta calitate in toate sectile spitalului.