MESE DE OPERATIE

 

SCHAERER MEDICAL  este un furnizor principal de mese de operatie si accesorii, pentru uz general si de specialitate.

 Produsele SCHAERER sunt inovatoare şi durabile, concepute pentru a îmbunătăţi rezultatele şi să permită personalului chirurgical sa lucreze mai eficient.

 


Axis 350

Schaerer Axis 350 este o masă mobilă extrem de fiabilă care îndeplinește toate cerințele moderne. 

Axis 350 poate fi utilizata pentru toate operațiile chirurgicale, inclusiv cele bariatrice (greutatea maxima suportata de pana la 450 kg). 

Combinația de măiestrie elvețiană cu fiabilitatea ridicata are ca rezultat o durată lungă de viață a mesei și o face o alegere atractivă pe baza eficienței costurilor.


Axis 400-800

Mesele de operatie din familia Axis 400-800 sunt construite la cele mai inalte exigente tehnice. Este linia de mese cu cel mai mare succes din istoria Schaerer.
Masa se bazeaza pe un design unic de coloana excentrica oferind capabilitati extraordinare de acces pentru echipamentele de imagistica (fereastra X-Ray de pana la 1900 mm).
Designul modular si gama extinsa de accesorii de inalta calitate garanteaza functionalitati si posibilitati de pozitionare excelente pentru toate aplicatiile chirurgicale.


Arcus 501-701

Calitatea si design-ul elvetian, structura modulara si paleta larga de accesorii garanteaza flexibilitate maxima adaptata tuturor tipurilor de interventii chirurgicale.
Fereastra larga de acces al echipamentelor de imagistica, ajustarea inaltimii mesei intre 595 – 1200 mm, greutatea maxima suportata de pana la 500 kg, ofera meselor Arcus ergonomie si functionalitate optima.
Arcus este singura masa de pe piata cu sistem de urgenta total separat si independent fata de cel primar.


Carbon Spine Frame (CSF)

CSF este solutia inovatoare de pozitionare a pacientului in chirurgia coloanei vertebrale. Cele patru minipaduri mobile distribuie greutatea la piept si in zona pelvina, eliberand presiunea de pe abdomen.
In combinatie cu o masa de operatie Axis 400-800 sau Arcus 501-701, sistemul cu design unic permite acces nelimitat pentru personal, transportul pacientului si ajustarile de pozitionare in timpul operatiei.
Sistemul dispune de fereastra X-Ray 3D foarte mare.


Modular Traction System (MTS)

MTS este cel mai recent sistem de tractiune ortopedic dezvoltat de Schaerer. Este bazat pe o sectiune sezut noua care permite transformarea rapida si usoara a mesei de operatie pentru diferite discipline chirurgicale.
Sistemul este compatibil cu mesele Axis 400-800 si Arcus 501-701. In cativa pasi, mesele Axis sau Arcus, pot fi convertite in mese cu tractiune ortopedica pentru cele mai complicate interventii.