ANGIOGRAFIE PHILIPS

Azurion 3 F15

Îmbunătățiți-vă capacitățile interventionale vasculare cu Azurion 3 echipat cu un detector plat de 15 „. Echipele dvs. intervenționale beneficiază de o consistență și eficiență superbe, deoarece efectuează diverse proceduri neuro, endovasculare, oncologice și cardiace. Faceți următorul pas în îmbunătățirea îngrijirii și gestionarea costurilor. Controlați fără probleme toate aplicațiile relevante dintr-un singur ecran tactil de la masă, pentru a vă ajuta să luați decizii rapide și informate în domeniul steril.

Azurion 5 C12

Îmbunătățiți-vă capacitățile de cardiologie intervențională cu Azurion 5 cu detector plat de 12 „. Această soluție de terapie ghidată de imagine de înaltă performanță permite echipelor de intervenție să efectueze intervenții cardiace provocatoare. Controlați fără probleme toate aplicațiile relevante de la masă pentru o experiență de utilizator consecventă, performanțe excelente de laborator și îngrijirea pacientului.

Azurion 7 C20 & Azurion 7 F20

Experimentați performanțe cardiace și vasculare intervenționale remarcabile pe seria Azurion 7 cu detector plat de 20 „. Această soluție de terapie bazată pe imagini, lideră în industrie, vă ajută să oferiți îngrijire remarcabilă pacientului și să vă sporiți eficiența operațională prin unirea excelenței clinice cu inovația fluxului de lucru. Controlați fără probleme toate aplicațiile relevante dintr-un singur ecran tactil de la masă, pentru a vă ajuta să luați decizii rapide și informate în domeniul steril.